Sångundervisning med Ruth Segerberg

Ruth Segerberg har mer än 20 års erfarenhet av sångundervisning enskilt och i grupp. Ruth kan hjälpa dig att få en grundläggande sångteknik, lära dig grunderna i andningsteknik och avspänning samt öva upp röstens omfång både högt och lågt. Du får också lära dig tonbildning för en vackrare klang och bättre röstfunktion. Längre fram i utbildningen arbetar vi även med interpretation, uttryck och tolkning av musiken som vi arbetar med. Vill du söka in till en högre musikutbildning kan Ruth hjälpa dig att förbereda dig inför antagningsprovet.

ENSKILD SÅNGUNDERVISNING

För dig som tycker om att sjunga och vill lära dig att sjunga med bättre sångteknik eller för dig som vill förbereda dig inför antagningsprov till en högre musikutbildning, musikgymnasium eller någon annan sång- och musikutbildning. En sånglektion är 45 minuter lång. Din egen träning hemma är en viktig del för din individuella utveckling av sångrösten. Repertoaren vi arbetar med är från visor och musikal till klassiskt.

Kontakta Ruth här för att boka din lektion.

Varmt välkommen med din bokning!

EN SÅNGLEKTION Á 45 MINUTER

VUXNA 660 kr

BARN (under 16 år) 620 kr

PAKETPRIS 5 LEKTIONER Á 45 MINUTER 3000 SEK

SÅNGKURS FÖR BARN

Sångkurs för barn som vill söka in till musikskolor, till exempel Adolf Fredriks Musikklasser. Inför förberedelse för antagningsprov så träffas vi 5 gånger i liten grupp och arbetar främst med sångteknik och gehörsträning.

Vi går igenom några av momenten i ansökningsprovet och sjunger både tvåstämmigt och i kanon. Vi ackompanjeras av en pianist.

Kontakta Ruth för mer information om kommande kurs.

Varmt välkommen med din bokning!

PRIS 2900 kr

TID  torsdagar 16:30-17:45, 5 ggr

SÅNGKURS FÖR VUXNA

Sångkurs för vuxna som tycker om att sjunga och gärna sjunger tillsammans med andra.

Vi träffas 5 gånger i liten grupp och sjunger visor, musikal och klassiskt. Vi sjunger även duetter, tersetter och ensemblesånger för att träna på att sjunga i stämmor. Vi ackompanjeras av en pianist.

Kontakta Ruth för mer information om kommande kurs.

Varmt välkommen med din bokning!

PRIS 3200 kr

TID  torsdagar 18:30-20:00, 5 ggr

PLATS & BETALNING

Anmälningsavgift 500 kr gäller som bokning vid kurser och betalas vid anmälan.

Avgiften betalas med faktura.

Angivna priser inkl. moms.

 

AV- & OMBOKNINGSREGLER

  • Av- och ombokning 48-24 timmar före lektionsstart debiteras med 50% av lektionskostnaden.
  • Av- och ombokning senare än 24 timmar före lektionsstart debiteras av 100% av lektionskostnaden.
  • Undantag: Vid uppvisande av sjukintyg debiteras 0 kr. Vid akut sjukdom utan sjukintyg debiteras 50% av lektionskostnaden.